Klubmodul henter siden
(PV06) Let Øvet (Pingvin niveau 1)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Pingvin niveau 1 (øvet)

Alder: 7-10 år
 
Mærke (8) 9 –pingvin 1

Holdet er på dybt vand og der arbejdes videre på færdighederne fra frø 3. Forudsætningerne for at starte på dette hold er som frø 3 samt:

- Afsæt på kanten (glide i streamline)

- Holde vejret i mere end 10 sek.

- Sideben med udfordring af tyngdepunkt (arm mod loft)

- Flad fly (crawlben) herunder svip og samtidig arme

Dette hold udvikler svømmerens flydeevne, der nu skal mestres på flere måder bl.a i bølger og ikke stillestående vand. Der skal stadigvæk holdes balancen i flydeøvelsen selvom vandet bølger og skubber rundt på svømmeren. Samtidig med at flydeevnen sættes på prøve forlanges der også at man ved hvordan et spark/hovedspring fra kanten udnyttes til fulde ved at glide i streamline. Forudsætningen er at man kan holde balancen og vejret under vandet indtil fremdriften aftager, hvor man herefter skal til overfladen og starte på ”svømningen”. Vejrtrækningen udgør stadigvæk en stor del af undervisningen og fokus er på at udånde under vandet og suge luft ind ved et enkelt og hurtigt hoved-drej. Synkende kanonkugle er en god øvelse i at se hvad der sker når luften udåndes og øver svømmeren i at holde vejret et stykke tid selvom der ikke er luft i lungerne. Der øves fortsat på alle 4 stilarter men fokus er på rygcrawlen igen hvor svømmeren nu skal fokuserer på den finere teknik. Teknikken ligger vægten på rotationen i kroppen men armene føres frem og tilbage samt det dybe bentag mod bunden. Hovedet holdes fuldstændig i ro, hvilket kræver en god teknik og øvelse.

Du kan ikke tilmelde dig dette hold uden at have gået på frø 3 først.

 
Vi beder forældrene om ikke at opholde sig i hallen under undervisningen, da det er vores opfattelse at det forbedrer børnenes indlæring, når forældrene ikke er i hallen. Forældrene er velkommen i hallen den sidste undervisningsgang i hver måned.
Læs mere
Sæson 2019/2020 Der svømmes i springbassinet.
Tid/Sted
Fredag 16:10-16:50 Slagelse Svømmehal, Spring bassin
Pris pr. rate  /  Halvårlig
715,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.07.2020.
536,00 kr.