Klubmodul henter siden
(BL05) Begynder 4-5 år (Blæksprutte)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Begynder (Blæksprutte) - alder 4-5 år uden forældre i vandet

Undervisningen foregår i det lille bassin i Slagelse Svømmehal, og i den lave ende på Gerlev idrætshøjskole.

Undervisningen har en varighed på 30 minutter.

Beskrivelse af Blæksprutte:

Mærke 1

På det første niveau skal børnene lære at være fortrolig i og med vandet uden forældre.

Det første børnene skal lære er at komme sikkert ned i vandet uden hjælp. Det kan være at sidde på kanten eller at hoppe i vandet.

Der vil også blive arbejdet på balancen i vandet ved gå, løbe og hoppe øvelser. Disse færdigheder fås bl.a. gennem forskellige fangelege.

Når disse forudsætninger er på plads arbejdes der videre med vejrtrækningsøvelser som på dette niveau består af at puste bobler med både mund og næse. Børnene skal lærer at have hovedet i/under vandet uden at der sker noget ved det.

Allerede her trænes færdigheder til bl.a brystsvømning ved fodledsøvelser så som at gå som dyr, på tæerne, hælene, fødderne ind og ud ad mm.

Mærke 2

Nå børnene er helt fortrolige med disse øvelser udbygges hver element. Fx udvides balancen til at kunne flyde med og uden redskaber, skifte retning, ride på en søpølse mf. Vejrtrækningsøvelserne udvides fra at puste i vandet til at holde vejret under vandet i kortere tid.

Svømmefærdighederne fra brystsvømningen trænes fortsat, men også crawl, rygcrawl og fly øvelserne starter på de grundlæggende trin. Her kan nævnes at hoppe som en delfin (fly), benspark (ryg-/crawl )

Du skal melde dit barn på dette hold hvis barnet ikke er vandt til at komme i svømmehallen, ikke har været uden forældre i vandet før eller er usikker i vandet.

Hvis dit barn derimod mestre alle elementerne så se mere under søhest.

 
Læs mere
Pris pr. rate  /  Halvårlig
675,00 kr.